la natura

només un pas per la porta 

El nostre lloc ofereix tres habitacions per a un total de deu persones. La estada incloue l’IVA, te i cafè, un esmorzar vegetarià del dia. Podeu acompanyar-nos a dinar calent vegetarià (en consulta amb nosaltres). Utilitzem principalment productes ecològics. Els espais compartits inclouen la gran sala d’estar amb una petita zona de biblioteca i l’antic paller per a la pràctica com meditació, ioga o qi gong.

Cedre - quadruple independent

Una part de la casa independent i amb capacitat per a quatre persones en dues habitacions (un llit doble i dos llits individuals) amb pròpia sala d’estar i estufa de llenya. Entrada i instal·lacions pròpies y dret de cuina.

Alzina i Lledoner - quadruple

A la casa principal: un espai amb  pròpies entrada i bany, capacitat per a quatre persones en dues habitacions (un llit doble i dos llits individuals – o quatre llits individuals a petició). També hi ha l’opció de reservar la habitació amb entrada propi per a dues persones nomès. 

Loqat - doble

A la casa principal: una habitació doble amb bany privat (llit doble – o dos llits individuals a petició), entrada per la sala principal/biblioteca.